Nuffnang ads

Tuesday, June 2, 2015

VivaVideo - Video Editor

edit video
Ini lah logonya yaa
Hye all.. siapa kat sini suka edit mengedit sila angkat tangan !! kahkah.. dulu bab edit gambar memang favourite aku lah.. bosan satu app tukar app lain.. memang tu hobi aku.. satu hari terjumpa lah pulak Video Editor ni.. Viva video nama nya.. pehh 1st time edit memang dah rasa best.. sebab apa?? korang tengok lah sendiri contoh kat bawah tu ye. :)


VivaVideo adalah salah satu aplikasi kamera video & editor video yang terbaik di pasaran Android. Ia mempunyai lebih 50 juta pengguna di seluruh dunia setakat ini dan telah muncul dalam Google Play banyak kali, dikedudukan No.1 applikasi editor video & pembuat video percuma dalam 70+ negara. Dengan VivaVideo, anda boleh membuat cerita video anda dengan mudah dan berkongsi dengan rakan-rakan anda & keluarga, mengubah momen setiap hari ke dalam karya-karya seni yang anda mahu.

Ciri Utama VivaVideo V4 

Lensa Video Camera yang Kreatif
  • Sokong berbilang pilihan penangkapan: Basic/Selfie/FX/Funny/Music Video/Collage
  • Kamera selfie eksklusif dengan tujuh kanta menarik
  • Gunakan sembilan kanta lucu untuk bermain "kemahiran prank" anda.
  • Rekod video terutama bagi Instagram & Vine

Mencipta Filem Bergambar
  • Cara yang paling mudah untuk menjadikan gambar anda ke dalam karya filem dan mencipta video tayangan gambar dalam beberapa klik!

Mencipta Video Kolaj Unik (PIP)
  • Gabungkan klip ke dalam satu cerita dengan banyak template kolaj yang hebat & mewah

Video Editor yang Hebat
  • Mudah untuk menggunakan alat penyuntingan profesional
  • Kurangkan dan gabungkan klip video dalam penyuntingan papan cerita
  • Meningkatkan video anda dengan pelbagai teks, FX, pelekat, muzik, penyaringan, peralihan dan live dubbing

Semua Bahan PERCUMA untuk Muat turun
  • 200+ kesan khas termasuk Pelekat Animasi / Tema / Penyaringan / FX / Teks / Peralihan

Eksport and Kongsi
  • Eksport video anda ke galeri pada bila-bila masa
  • Kongsi kerja anda ke Facebook, Youtube, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger, Line, e-mel dan lain-lain



Boleh letak lagu cecomel but still nak suara ori dari video or nak silent video pon boleh. Tambah lagi boleh letak theme yang macam-macam adoo..


Yang ini filem bergambar. Boleh ubah masa nak bpe saat per slide. cuma gambar saya tak clear sgt sebab henfon. if henfon canggih lagi cantik taw! 

see.. comel kan buat video macam ni. :D

1 Orang komen:

Nabihah Arrose said...

vivavideo,viva macam jenama kereta pulak :-)

Post a Comment

Nuffnang ads

Below

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...