Nuffnang ads

Tuesday, June 9, 2015

Freebies Dari Pantene

Assalamualaikum..

freebies

haaa.. kalaau korang baca tajuk mesti dah tau aku nak cerita pasal benda percuma kan.. hihi. Kisahnya minggu lepas aku minta free sample dari pantene. Dah tentu lak minta shampu kan, takkan minta berus sabut pulak.. tup tup semalam free sample tu sampai dah kat rumah.. siap pos lagi taw! Pantene nak memperkenalkan produk syampu terbaru iaitu Pantene Aqua Pure (no silicone formula). 
Yang best nya sample ni dapat syampu dan perapi nya sekali dalam botol yang comel. Bau dia memang wangi kira kalau pakai kat rambut memang orite la kan. 

Ciri-ciri:

  • Membersih dan menyuburkan rambut dari akar ke hujung dengan lembut
  • Bebas dari silikon dan bahan-bahan berat yang lain
  • Teknologi Clean Rinse yang membilas rambut dalam hanya beberapa saat
  • Menyediakan rambut dengan sempurna dengan perapi Pantene Aqua Pure

Bahan-bahan syampu Aqua Pure:
  • Water
  • Sodium Laureth Sulfate
  • Sodium Lauryl Sulfate
  • Cocamidopropyl Betaine
  • Sodium Chloride
  • Citric Acid
  • Sodium Citrate
  • Sodium Xylenesulfonate
  • Fragrance
  • Cocamide MEA
  • Sodium Benzoate
  • PEG-60 Almond Glycerides
  • Trisodium Ethylenediamine Disuccinate
  • Tetrasodium EDTA
  • Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride
  • Panthenol
  • Panthenyl Ethyl Ether
  • Methylchloroisothiazolinone
  • Methylisothiazolinone

Bahan-bahan perapi Aqua Pure:
  • Water
  • Stearyl Alcohol
  • Cetyl Alcohol
  • Stearamidopropyl Dimethylamine
  • Fragrance
  • Benzyl Alcohol
  • Dicetyldimonium Chloride
  • Glutamid Acid
  • Bis-Aminopropyl Dimethicone
  • Disodium EDTA
  • Citric Acid
  • Panthenol
  • Panthenyl Ethyl Ether
  • Methylchloroisothiazolinone
  • Methylisothiazolinone
Pantene Aqua Pure ni untuk bagi rambut kita jadi ringan atau dalam bahasa inggeris nya lightweight nourishment. hihihi. Pantene Aqua Pure adalah formula bebas-silikon yang mengandungi manik larut air yang membilas rambut anda dari akar ke hujung dalam beberapa saat. Meninggalkan rasa yang ringan dan cantik subur.

1 Orang komen:

Murniwati Awang said...

salam..jemput memeriahkan 1st GA saya..syarat yang mudah jer : )

http://murnialysa.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-murni-alysa.html

Post a Comment

Nuffnang ads

Below

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...