Nuffnang ads

Thursday, July 9, 2015

Free Kit dari Vaseline

Assalamualaikum..
Losyen pencerah
Vaseline Instant Fair
Hey lama dah cuti tak menulis blog. Nak taknak kena tulis juga sesuatu supaya blog tak berhabuk. ahaks. Macam biasa la dapat barang free lagik. hihi.. Macam mana boleh dapat ni? ohh senang je, cuma buat beberapa misi yang disuruh dan kumpul mata banyak2.. bila dah banyak boleh redeem hadiah yang disediakan berdasarkan jumlah mata terkumpul. senang ja ponn.. btw losyen vaseline ni aku dapat sebab dah buat misi tu. kira dia bagi free la tak tolak mata terkumpul.. nampak tak bertapa baiknya hati dia.. hihi..

Misi apa tu?? laaa macam2 ada.. sama ada dia suh snap gambar post kat fb, share video dll. senang je kan..bila dia dah approve so korang dapat la mata tu. Aku dah cuba losyen instant fair ni.. sejujurnya untuk kulit aku tak segera putih la.. mungkin sebab aku gelap kot? hihih. oh yaa, kesan pencerahan tu bergantung pada kulit seseorang juga ya.. jangan pulak ada yang kata losyen ni tipu.. sapa belum cuba boleh p cari kat kedai.. :D bau nya pon sedap je ok wangi gitu.. Mulai malam ni aku nak tonyoh badan dengan Vaseline Instant Fair kasi putih sebelum raya. wakakaka.

Bahan-bahan Vaseline Instant Fair


  • water
  • isopropyl myristate
  • stearic acid
  • glyceryl stearate
  • mineral oil
  • ethylhexyl methaxycinnamate
  • niacinamide
  • glycerin
  • triethanolamine
  • phenoxyethanol
  • titanium dioxide
  • dimethicone
  • butyl methoxydibenzoylmethane
  • perfume
  • petrolatum
  • carbomer
  • cetyl alcohol
  • methyparaben
  • propylparaben
  • disodium EDTA
  • aluminum hydroxide
  • yogurt powder
  • hydroxystearic acid
  • BHT
  • isopropyl titanium trisostearate
  • triethoxysilyethyl polydimethylsiloxyethyl dimethicone
  • palmitic acid
  • arachidic acid
Bagi yang nak pakai losyen ni pada waktu siang, pastikan korang jangan terdedah dengan cahaya matahari dalam masa yang panjang. Sama juga la kalau pakai produk yang ada sunscreen pon sila lah jangan berjemur ditengah panas ye.. amboi mentang2 la dah ad protection, nak jadi ikan masin pulak.. no no.. tak elok untuk kulit taww! Pastikan simpan lotion ni di tempat yang selamat sebaiknya dalam bilik la kan. Jangan simpan kat luar rumah dalam pasu pulak.. Panas oii.. kesimpulannya simpan di tempat yang tidak kena pada cahaya matahari. Dan yang paling penting, kalau guna losyen ni tetiba kulit jadi gatal2 ke, jadi kurap ke.. sila berhenti pakai! maybe kulit tak sesuai or sensitif. kalau makin teruk jumpa je doktor haa senang. 


Vaseline Instant Fair membantu mempercepatkan proses pemutihan dengan Sistem Optik dan Skin Illuminating Microreflectors. Keberkesanan pemutihan bukan hanya jangka pendek kerana ia mempunyai Vitamin B3 terbukti untuk menguraikan melanin dalam lapisan epidermis untuk memastikan kesan pemutihan jangka panjang. Memandangkan iklim tropika kita, losyen ini juga mempunyai Broad-Spectrum Sunscreen terhadap kedua-dua sinar UVA dan UVB yang berbahaya dari matahari.

apa lagi... jom cuba Vaseline Instant Fair sekarang !!

1 Orang komen:

Ms. Kejupenyet said...

bestkan pakai vaseline nie..
Kita punya pakai yg kaler hijau.. :)

Post a Comment

Nuffnang ads

Below

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...