Nuffnang ads

Thursday, April 30, 2015

Review PIXAJOY

Hai uolss.. disebabkan tak ada idea nak cerita apa.. so harini nak promote la PIXAJOY yang cam best ni..Sebenarnya memang teringin lah sangat nak ada camera instax yang tengah top sekarang ni.. tapi disebabkan menganggur so tayah la susah2 beli..hahaha. Selalu la jugak usha ramai jual print gambar polaroid ni, yang paling murah aku jumpa RM1 untuk sekeping gambar, paper warna putih..

Nak dijadikan cite, tetibe AKAK aku print gambar photo album anak dia kat PIXAJOY ni.. ehh cantik jugak.. cam best je.. so aku pon download la apps PIXAJOY kat telefon aku.. PEhhh! memang macam2 adoo, ada photo album, polaroid warna warni, frame dll.. Waktu aku usha tu, harga tengah promosi.. memang murah gilaaa! so apa lagi aku pon print laa gambar-gambar yang ada dalam bentuk polaroid.. 

Haaaa meh tengok apa aku dapat.. siap dapat kotak yang comel ni untuk simpan gambar-gambar yang dah di print.. yang ni namanya STORY TAG CARDS ..

print gambar murah
Depan... Dalam... Belakang...

Benda ni dah sekali set taw.. kiranya yang ni 1 set korang kena cuci 49 keping gambar.. yang berharga cuma RM15 !!! (postage dalam RM7)

print gambar polaroid murah

Korang leh pilih sama ada nak gambar matte atau glossy.. Yang aku punya ni glossy.. gambar kat sni tak nampak glossy tu.. 

print gambar polaroid murah


Bagi yang takda smartphone tu, boleh jugak g kat laman web www.pixajoy.com.my 
Tapi.. bagi aku guna smartphone lagi mudah sebab bila2 bole mula letak gambar susun dalam applikasi tu.. Cara bayaran pon boleh bayar terus je dari tu.. Kat situ dorang akan inform korang bila gambar korang tengah di print atau tengah dipos. Untuk gambar aku ni, tak silap amek masa cuma 4 hari.. yupp.. tak lama mana pon..

Ehh baik korang pergi je kat laman web dia tengok sendiri.. daaa~

2 Orang komen:

Amie Farhana said...

salam kenal , macam best jer .jemput la ke blog amy http://luahanfarhana.blogspot.com/

NATRA ISMAIL said...

Bestnya...=)

Post a Comment

Nuffnang ads

Below

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...