Nuffnang ads

Sunday, May 15, 2016

Handbag PreOrder 01

Dah bosan pakai beg sama je? Apa kata cuba beg preorder ni yg lebih cantik design nya.. tapiiiii.. kena tunggu lambat sikit ye untuk sampai ke customer.. yang pastinya puas hati !






PRE ORDER - CODE: P002
BRAND: Mango
MEASUREMENT: 46x30x13cm

PRICE: RM80sm RM85ss

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

SYARAT-SYARAT PREORDER


Date start pre order
OPEN SETIAP ISNIN DAN CLOSE PADA HARI AHAD (Last paste order 12am)

✔ Barang estimated arrived 2-3minggu
✔ After submit order customer DILARANG menukar alamat, Design bag dan colour bag
✔ Jika design yang diorder tiada stock pihak kami akan memaklumkan dan customer boleh menukar bag lain / refund. Kalau bag yang nak ditukar harga lebih / kurang pihak cust kena tambah kalau lebih pihak kami akan refund balik
✔ Customer tidak boleh membatalkan order. Contoh baru 15april customer mintak refund tak boleh ye ☺

Ok mudah faham kan? Berminat boleh whatsapp saya di +6 017-6967460

0 Orang komen:

Post a Comment

Nuffnang ads

Below

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...