Nuffnang ads

Friday, August 21, 2015

Saya Jual Brooch Magnet

Hai semua.. siapa kat sini berminat untuk beli brooch magnet meh whatsapp saya..

Magnet ni digunakan untuk menggantikan pin tudung yang selalu sangat rosakkan tudung anda sampai berlubang..

So dengan menggunakan brooch magnet korang tayah risau dh nk kena beli tudung baru.. jimat kan.. lagi2 tudung mahal tu.. sayang nyaaa bila dah rosak kan.. :(( tudung yang still elok tu pon if nak jual pon orang mau sbb masih elok.. hieee..

Jom tengok brooch magnet ni.. lawo lawoo...rugi tak beli taw !!

brooch magnet murah

brooch magnet murah

brooch magnet murah

brooch magnet murah

brooch magnet murah

brooch magnet murah

brooch magnet murah yang berwarna warni

Yang ni saiz S

Bagi yang ada instagram boleh follow di @timahtomey_store :D

HARGA

 Glitter, Frozen, Diamond (saiz S) - RM20
Glitter, Frozen, Diamond (saiz M) - RM 30

Translucent, Mosaic, Snake, Leopard - RM 25
Macaroon - RM 35

(tidak termasuk postage)

Sesiapa berminat meh cepat whatsapp kite.. lain daripada yang lain ni.. hehehe Jom cepat beli !! :D


2 Orang komen:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Ima,

Wah comel sungguh brooch magnets ni, macam2 inovasi fesyen sekarang..

hamizah che mat said...

cantiknyaa
JOM FOLLOW SAYA

Post a Comment

Nuffnang ads

Below

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...